Αρης: «Μέσα» και ο Τζόουνς ενόψει Προμηθέα

Αρης: «Μέσα» και ο Τζόουνς ενόψει Προμηθέα

Ο Αμερικανός άσος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα για το Κύπελλο.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον προπονητή του Αρη να βλέπει τον Λάκι Τζόουνς να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Προμηθέα για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Αμερικανός άσος είχε χάσει τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης, ωστόσο, σήμερα ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για το ματς στην Πάτρα. Από εκεί και πέρα, πριν από την προπόνηση ο έμπειρος προπονητής έδειξε βίντεο στους παίκτες του και ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Προμηθέα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αρη:

«Ο Άρης πραγματοποίησε σήμερα (01/10) το μεσημέρι μια προπόνηση, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας (03/10), στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.  Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση της ομάδας της Πάτρας, με τη χρήση video. Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (02/10), νωρίς το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall» και εν συνεχεία θα αναχωρήσει οδικώς για την Πάτρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ