Παπαθεοδώρου: «Εχουμε ποιοτικό ρόστερ»

Παπαθεοδώρου: «Εχουμε ποιοτικό ρόστερ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα σεζόν και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Την ικανοποίησή του για το ρόστερ που έχει στα χέρια του εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Ελληνας τεχνικός στην εκδήλωση για το νέο πρωτάθλημα επισήμανε ότι ο Δικέφαλος έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και πρόσθεσε ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα συνεχίσουν να δουλεύουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι, πρώτα από όλα σε καλό περιβάλλον για να εργαστούμε. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, με νέους παίκτες αλλά και έχοντας κρατήσει έναν κορμό. Τα ρόστερ είναι πιο ποιοτικό και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αναπτύσσονται οι Έλληνες και έρχονται καλύτεροι ξένοι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο κρίσιμο σημείο της σεζόν».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον έμπειρο φόργουορντ να εκφράζει τη χαρά του για την κλήση του στην εθνική ομάδα και να τονίζει ότι θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στα 35 μου προς 36 κατάφερα να παίξω στην Εθνική, να είμαι αρχηγός του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ωραίο για μένα. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα μου και την Εθνική. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ