Αγγέλου: «Μας στεναχωρεί η χαμηλή προσέλευση, να κερδίσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο»

Αγγέλου: «Μας στεναχωρεί η χαμηλή προσέλευση, να κερδίσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο»

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της παρουσίασης του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα στην Basket League, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου βρέθηκε στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα στην Basket League και αναφέρθηκε για τη δύσκολη σεζόν που έχει μπροστά του ο Άρης δείχνοντας προβληματισμένος από την πολύ χαμηλή προσέλευση κόσμου σε σχέση με αυτής του ποδοσφαίρου, αλλά και έτοιμος να παρουσιάσει μια δυνατή πνευματικά και ανταγωνιστική στο παρκέ ομάδα, έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή του μπασκετικού κοινού του Αυτοκράτορα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υγεία, δύναμη και ισορροπία σε όλους. Στον Άρη είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε στεναχώρια. Μια τέτοια, είναι ότι σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο είχε 22.000 κόσμο με τον Λεβαδειακό και εμείς είχαμε 2.000. Θα παλέψει να κερδίσει τη σχέση της με τον κόσμο, αυτή η ομάδα. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, σταθεροί, φυσικά και πνευματικά δυνατοί για να μπορούμε να δημιουργούμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα στους αντιπάλους μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Από την άλλη ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην παραμονή του στον Άρη την οποία έκανε πράξη χωρίς δεύτερη σκέψη όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Ελπίζω να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Η απόφαση μου να μείνω στην ομάδα μου, ήταν εύκολη στο τέλος. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Όταν μαζευτήκαμε είπαμε ότι ξέρουμε πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά είπαμε να το περάσουμε όλοι μαζί».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ