Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολο το έργο μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολο το έργο μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου Betsson με αντίπαλο την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο.

Το Περιστέρι θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο (28/3, 18:15) από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, και ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για το παιχνίδι.

Ο γκαρντ της ομάδας του Βασίλη Ξανθόπουλου τόνισε ότι θα είναι δύσκολο το έργο απέναντι σε ένα σύνολο όπως αυτό της Ένωσης, ενώ ξεκαθάρισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπαδάκης:

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτό το αποδεικνύει και η θέση της στη βαθμολογία, στην Stoiximan GBL, αλλά και το ότι έχει περάσει ως πρώτη στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς έχει πάρα πολύ καλούς έμπειρους παίκτες Έλληνες και ξένους.

Από κει και πέρα όμως, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να κάνουμε ένα καλό ματς, με έμφαση σε αυτά τα σημεία που μας έχει επισημάνει ο προπονητής μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ