Γκρίφιν: «Έχουμε δυνατότητες για σπουδαία πράγματα»

Γκρίφιν: «Έχουμε δυνατότητες για σπουδαία πράγματα»

Την άποψη ότι η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την φετινή χρονιά εξέφρασε ο Μάλκολμ Γκρίφιν, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να πετύχει σπουδαία πράγματα τη φετινή χρονιά, εξέφρασε ο παίκτης της Ένωσης,Μάλκολμ Γκρίφιν, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός άσος μίλησε και για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του Λούκα Μπάνκι με το Περιστέρι λέγοντας ότι όλη η ομάδα έχει την προσοχή της στραμμένη σε αυτό τον αγώνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης της ΑΕΚ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα φίλοι μου,

Είμαι χαρούμενος που φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να τα λέμε συχνά μέσω του προσωπικού μου blog στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει η σεζόν αύριο. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε εξαιρετική χημεία, οι προπονητές είναι συνέχεια δίπλα μας και αυτό μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για τη συνέχεια.

Προχθές είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε απέναντι στον Διαγόρα για το Κύπελλο. Σίγουρα, όταν δεν παρουσιάζεσαι 100% συγκεντρωμένος, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, μπορείς να υποστείς σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς καταλάβαμε γρήγορα, ότι ο αντίπαλος είναι δύσκολη ομάδα, σοβαρευτήκαμε και πήραμε την πρόκριση.

Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη στον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που μας έχει επισημάνει το προπονητικό τιμ. Ξέρουμε ότι θα είναι μία δύσκολη πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ