Αγγελάκος : «Πολύ δυνατός ο Προμηθέας με ψηλά και αθλητικά κορμιά»

Αγγελάκος : «Πολύ δυνατός ο Προμηθέας με ψηλά και αθλητικά κορμιά»

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος του Κολοσσού Ρόδου μίλησε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ για τον Προμηθέα Πατρών τον οποίο αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Η ώρα έφτασε για το ξεκίνημα της νέας Basket League, με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας το Σάββατο 6/10 στις 15:45.

Ο μπασκετμπολίστας της ομάδας της Ρόδου, Αλέξανδρος Αγγελάκος, μίλησε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σεζόν αλλά και τον αντίπαλο της ομάδας του στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Κολοσσού:

«Ανυπομονούμε για ένα δυνατό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα

Γεια σας φίλοι μου!

Μαζί θα τα λέμε μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ τη φετινή σεζόν για τον Κολοσσό. Αρχικά, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για εμάς, με το ματς Κυπέλλου κόντρα στο Λαύριο και τώρα είναι η σειρά του πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται δυνατό και ανταγωνιστικό. Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν, όπου θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας.

Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε αρκετά φέτος, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά στην άμυνα. Πρόκειται για έναν αντίπαλο με αθλητικά και ψηλά κορμιά, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να του επιτρέψουμε να βγάλει τα ατού του στο παρκέ και θα πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή, ώστε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό.

Το καλό για εμάς είναι πως η αρχή της σεζόν στο νέο πρωτάθλημα μας βρίσκει χωρίς προβλήματα τραυματισμών και έτσι θα είμαστε πλήρεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ζητάμε την στήριξη από τον κόσμο μας, ώστε αρχικά να μπούμε το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά στο τέλος.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ