Ρίχνει τους τόνους ο Super-3: «Καμία αποχή! Όλοι στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Ρίχνει τους τόνους ο Super-3: «Καμία αποχή! Όλοι στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Μήνυμα ενότητας έστειλαν μέσα από την ραδιοφωνική τους εκπομπή οι εκπρόσωποι του Super 3, τονίζοντας την ανάγκη συσπείρωσης όλων γύρω από τον Άρη.

Ενωτικός παρουσιάζεται ο Super-3 μετά τη διαμάχη που ξέσπασε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Δημήτρη Γουλιέλμο. Ο δυναμικότερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη μέσα από την ραδιοφωνική τους παρέμβαση οι εκπρόσωποι του Super 3, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν αποχή, καλώντας άπαντες να βρεθούν στο πλευρό του αυτοκράτορα.  ανάγκη συσπείρωσης όλων μέσα στον Άρη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Yellow Radio τοποθετήθηκαν για την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον κ. Γουλιέλμο επαναλαμβάνοντας τα βασικά ερωτήματα που έθεσαν, διευκρινίζοντας ωστόσο: «…Εμείς ως σύνδεσμος δεν κάνουμε καμία αποχή, ούτε είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο κ. Γουλιέλμος, με τον οποίο δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, ενώ δεν έχουμε ζητήσει το παραμικρό».

Επιπλέον τόνισαν την ανάγκη: «…να μείνει ενωμένος ο κόσμος του Άρη, να στηριχθεί η ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να την βοηθήσει όπως αυτός ξέρει», ενώ επανέλαβαν ότι: «για εμάς υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τον κ. Γουλιέλμο σχετικά με το αν είναι μόνος του ή κάποιοι άλλοι από πίσω του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ