Μυκονιάτης: «Θέλουμε ακόμα δουλειά»

Μυκονιάτης: «Θέλουμε ακόμα δουλειά»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει

Ο Σταύρος Μυκονιάτης ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Με ωραίο μπάσκετ και κόσμο στο γήπεδο που θα το ευχαριστηθεί. Ήμασταν καλοί μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, από εκεί και πέρα δεν μείναμε όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε με τον ΠΑΟΚ να σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ οδηγήθηκε το ματς εκεί που πήγε.

Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέους παίκτες στο κομμάτι του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι μία δύσκολη λίγκα και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεσαι. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θέλουμε δουλειά.

Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου και την ομάδα του και συγχαρητήρια για τη νίκη».

Συνέχισε πως: «Προσπαθούμε να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Θέλουμε μία ισορροπημένη κατάσταση. Ο προσανατολισμός είναι να βάζουμε την άμυνα στο καλάθι, εκεί υπάρχει και ο Κλάντον που είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί αλλά σαφώς θέλουμε να υπάρχει μία ισορροπία ανάλογα πως εξελίσσεται το παιχνίδι».

Για τις απουσίες του Ρεθύμνου:

«Ήταν δύο παιδιά που δεν ήρθαν μαζί μας. Ο Σιγκούρας που είχε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Κύμη και χρειάστηκε να μείνει εκτός και ο Ανδρέας Χριστοδούλου που είναι πιο σοβαρός ο τραυματισμός και πιστεύω θα τον έχουμε σε 15 μέρες κοντά μας αν όλα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ