Τσιάρας: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας στο παρκέ»

Τσιάρας: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας στο παρκέ»

Τον χαρακτήρα που έχει σαν ομάδα πρέπει να βγάλει η Κύμη κόντρα στον Πανιώνιο για την πρεμιέρα της Basket League όπως τόνισε ο Γιώργος Τσιάρας μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Το αυριανό παιχνίδι με τη Κύμη μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ σχολίασε ο Γιώργος Τσιάρας. Ο άσος της Κύμης αναφέρθηκε ότι η ομάδα της Εύβοιας θα πρέπει να δείξει το χαρακτήρας της μέσα στο παρκέ.

Δείτε αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να βγάλουμε μπροστά τον δυνατό χαρακτήρα μας

Εδώ είμαστε και πάλι!! Μια ακόμα αγωνιστική σεζόν αρχίζει και εγώ βρίσκομαι για 19η φορά σε αυτό το σημείο εκκίνησης, έχοντας τις ίδιες φιλοδοξίες, τα ίδια όνειρα, τους ίδιους στόχους, αλλά και το ίδιο άγχος όπως και την πρώτη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έναν χρόνο η ομάδα ή καλύτερα η οικογένεια της Κύμης και ο coach Καστρίτης μου δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζομαι ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, σ´ ένα από τα πιο δύσκολα κ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Basket League.

Προσωπικά, το βασικό μου κίνητρο για να βρίσκομαι εδώ είναι η αγάπη μου για αυτό το υπέροχο άθλημα που συνεχώς εξελίσσεται σαν ζωντανός οργανισμός. Είναι μια αληθινή και δυνατή αγάπη, που μεταφράζεται σε πόνο, δουλειά, θυσίες, επιτυχίες, αποτυχίες και πολλά αλλά. Στην πραγματικότητα είναι ένας συνεχόμενος αγώνας που μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου προσπαθούμε να κερδίζουμε!

Για την φετινή σεζόν στην Κύμη μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι συμπαίκτες μου κ εγώ είμαστε πολύ τυχεροί γιατί μας καθοδηγεί ένα πολύ έμπειρο κ καταρτισμένο staff, με μπροστάρη τον coach Καστριτη. Δουλέψαμε πολύ αυτόν τον καιρό και συνεχίζουμε αγόγγυστα να το κάνουμε, περιμένοντας μόλις βρούμε τη χημεία μας να γευτούμε τους καρπούς αυτής της δουλειάς.

Μεσοβδόμαδα είχαμε την πρώτη μας «ανταμοιβή» για τον κόπο που έχουμε καταθέσει μέχρι τώρα στο παρκέ, καθώς κερδίσαμε εκτός έδρας το Ρέθυμνο για το Κύπελλο. Δεν βρισκόμαστε ακόμα σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, αλλά αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο της χρονιάς, μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε μια πρόκριση που θέλαμε πολύ.

Φυσικά δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε οι μόνοι που δουλεύουμε σκληρά, για αυτό γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να βγάλουμε μπροστά την προσωπικότητα μας και τον δυνατό χαρακτήρα που πιστεύω ότι έχουμε σαν ομάδα για να είμαστε στο τέλος περήφανοι για όσα θα έχουμε καταφέρει.

Την αρχή πρέπει να την κάνουμε αύριο, στην πρεμιέρα μας απέναντι στον Πανιώνιο. Ο αντίπαλος μας είναι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, με πολύ δυνατή έδρα και πιστούς φιλάθλους. Οπότε η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είμαστε όμως έτοιμοι να μπούμε στο παρκέ, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζω στο τέλος να φύγουμε νικητές.

Κλείνοντας, εύχομαι υγεία σε όλους, που είναι το πιο βασικό όσο κλισέ κ αν ακούγεται, ο κόσμος να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια μας. Τον περιμένουμε στο γήπεδο όλη τη χρονιά για να μας στηρίζει!!

Υ.Γ. : Η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή μόνο εύκολη δεν είναι. Στην αρχή κάθε χρονιάς αναζητάς τον νέο σου επαγγελματικό προορισμό και στην ουσία αλλάζεις κάθε χρόνο όχι μόνο διεύθυνση κατοικίας, αλλά και πόλη ή και χώρα πολλές φορές. Επιπλέον, μέσα στην σεζόν οφείλεις να τηρείς ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα και βρίσκεσαι διαρκώς σε μια κατάσταση άγχους και πίεσης, καθώς η επιτυχία θα σου εξασφαλίσει το επόμενο συμβόλαιο.

Εγώ είμαι τυχερός γιατί σε αυτήν την πορεία μου έχω συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη την γυναίκα μου την Φρειδερίκη, στην οποία οφείλω πολλά. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που έχουμε μαζί μας και τις δύο κόρες μας η ευτυχία μας έχει συμπληρωθεί. Τις ευχαριστώ λοιπόν και τις τρεις που είναι δίπλα μου!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ