Σκουλίδας: «Ιστορική μέρα για τον Χολαργό»

Σκουλίδας: «Ιστορική μέρα για τον Χολαργό»

Ιστορική μέρα θα είναι η αυριανή για το Χολαργό, όπως υποστηρίζει ο Διονύσης Σκουλίδας καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας της ομάδας του στην Basket League.

Τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Διονύσης Σκουλίδας το οποίο χαρακτήρισε ιστορικό, καθώς είναι το πρώτο του Χολαργού στην Basket League.

Δείτε τι ανέφερε ο παίκτης της νεοφώτιστης ομάδας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ιστορική μέρα για τον Χολαργό

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία

Από αυτή την γωνιά θα τα λέμε κάθε αγωνιστική για την ομάδα μας, τον Χολαργό και όχι μόνο!

Παίξαμε ήδη μια φορά με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο στο ΣΕΦ, όπου δείξαμε μια καλή εικόνα και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα. Είναι η πρώτη συμμετοχή στην BasketLeague. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να κερδίσουμε όσα μπορούμε περισσότερα για να αρχίσουμε στην συνέχεια την δουλειά από την Δευτέρα για ένα κρίσιμο ματς που παίζουμε στην έδρα μας με τον Κολοσσό.

Αυτή η αρχή είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ΚΑΕ Χολαργός, όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε ότι αξίζουμε σ’ ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως θα είναι το φετινό.

Στον Χολαργό έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα για να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εμείς ως παίκτες είναι να δείξουμε την εκτίμηση μας για ότι έχει γίνει δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας.

Φυσικά όλα αυτά θα είναι λίγο πιο εύκολα όταν έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Τους περιμένουμε όλους να σταθούν δίπλα μας και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Να γίνουν μέλος της και οι ίδιοι. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί…

Διονύσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ