Ολυμπιακός: Με τις ίδιες απουσίες για το… rematch με τον Χολαργό

Ολυμπιακός: Με τις ίδιες απουσίες για το… rematch με τον Χολαργό

Δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους νεοφώτιστους οι Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Αγραβάνης στην πρεμιέρα των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.

Με τον ίδιο αντίπαλο αλλά με διαφορά τριών ημερών θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τον Χολαργό στο φαληρικό κλειστό την Κυριακή (07/10, 17:00), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην μπορεί να υπολογίζει τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη. Αμφότεροι είναι τραυματίες, ο πρώτος προσπαθεί να προλάβει την Χίμκι (πολύ δύσκολο έως και… αδύνατο) την ώρα που ο δεύτερος τα πηγαίνει όλο και καλύτερα και αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπλατ αναμένεται απέναντι στον Χολαργό να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της Χίμκι και της πρεμιέρας της ομάδας του Πειραιά στην Ευρωλίγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη «μονομαχία» των δύο συλλόγων, καθώς οι Ερυθρόλευκοι απέκλεισαν το συγκρότημα του Λυκογιάννη από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 85-70 στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ