Μανωλόπουλος: «Κάναμε ότι μπορούσαμε»

Ο προπονητής του Ηφαίστου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού

Μανωλόπουλος: «Κάναμε ότι μπορούσαμε» | to10.gr

O Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε την ομάδα του να αντιστέκεται στο ξεκίνημα, αλλά και να βγάζει στο παρκέ κάποια καλά στοιχεία εν όψει της συνέχειας:

«Καλή χρονιά με υγεία ιδιαίτερα στους παίκτες. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό που είναι σε πολύ κατάσταση. Έχει λύσεις. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε δύο παιχνίδια σε μία εβδομάδα ακόμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια. Κάναμε πράγματα που είχαμε σχεδιάσει, πρέπει να γίνουμε μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ για περισσότερα από 15’.

Είμαστε καινούρια ομάδα, θέλουμε δουλειά, μόνο με τη δουλειά θα βελτιωθούμε. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να παίζουμε 40’ καλό μπάσκετ» είπε και έθεσε τον στόχο της νέας σεζόν:
«Είναι πολύ εύκολη απάντηση για όσους ξέρουν τι έχουμε περάσει για να στήσουμε μία καινούρια ομάδα.

Στόχος είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, να παίξει καλό μπάσκετ και το πιο σημαντικό να την αγαπήσει ο κόσμος, αν την αγαπήσει ο κόσμος πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρχει ελπίδα για να γίνουν καλά πράγματα στο νησί. Είναι δύσκολο εγχείρημα. Έχουμε καταφέρει πράγματα που κάποιοι δεν θα πίστευαν ποτέ ότι θα μπορούσαμε.

Για τους παίκτες θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην αρχή δεν ήθελε να έρθει κανένας και ήταν φυσιολογικό. Σιγά-σιγά, με επιμονή, υπομονή και μεράκι για αυτήν την ομάδα χτίζουμε μία ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για το τι κρατάει και τι περιμένει την επόμενη εβδομάδα: «Κρατάω την εμφάνιση για 15’. Το Σάββατο παίζουμε με τον Πανιώνιο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα θα είναι ανταγωνιστικός. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο νησί. Περιμένω τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει, όπως και σε όλα τα παιχνίδια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο