Καλάθης: «Ήταν εύκολη η απόφαση να μείνω»

Καλάθης: «Ήταν εύκολη η απόφαση να μείνω»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, τονίζοντας πως ήταν εύκολη η απόφαση, ενώ αναφέρθηκε και στου στόχους των πρασίνων ενόψει της φετινής σεζόν.

Ο Νικ Καλάθης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News χαρακτήρισε την απόφασή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εύκολη και τόνισε πως φέτος μεγάλος στόχος είναι η παρουσία στο Final 4 και ότι αυτή θα έρθει αν φορμαριστεί η ομάδα του την κατάλληλη στιγμή. Επίσης ο ηγέτης του τριφυλλιού μίλησε για την περσινή σεζόν που είχε με τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Οι φιλοδοξίες-προσδοκίες του συλλόγου δεν αλλάζουν ποτέ. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four. Και φυσικά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι σημαντικό προηγουμένως να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον στην ομάδα, καθώς έχουμε καινούργια παιδιά που καλούνται να εγκλιματιστούν στο νέο τους περιβάλλον».

Για την περσινή σεζόν: «Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα, κάτι εξαιρετικά τιμητικό για την ιστορία και το πρεστίζ του κλαμπ. Όμως, χάσαμε το Κύπελλο. Στην Ευρωλίγκα πραγματοποιήσαμε καλή πορεία στην κανονική περίοδο, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four. Τη νέα σεζόν θέλουμε να παίξουμε το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή, τότε που θα κληθούμε να δώσουμε μια σειρά πέντε αγώνων με ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Φενέρ κ.ά. Αν μπορέσουμε, εννοείται, να αποδώσουμε καλό και σταθερό μπάσκετ, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα είναι το ιδανικό».

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά λόγω της Εθνικής και ανυπομονώ να δεθώ μαζί τους, να γίνουμε ένα. Ως πλέι μέικερ, είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ