Γουλιέλμος : «Όλοι είμαστε αρειανοί, θαυμάζω και στηρίζω τους οργανωμένους»

Γουλιέλμος : «Όλοι είμαστε αρειανοί, θαυμάζω και στηρίζω τους οργανωμένους»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης μίλησε πριν την πρεμιέρα με το Λαύριο και τόνισε οτι το πλάνο για την αποπληρωμή τον χρεών βαίνει καλώς. Παράλληλα έριξε τους τόνους στο θέμα που προέκυψε με τους οργανωμένους.

 

Απόλυτα ενωτικός παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις σχέσεις του με τους οργανωμένους οπαδούς του Άρη και συγκεκριμενα με την ανακοίνωση του Super 3. Ο μεγαλομέτοχος του αυτοκράτρα, υπογράμμισε πως η τρέχουσα αγωνιστική χρήση εξυπηρετείται νωρίτερα από το προγραμματισμένο και τα πάντα ρυθμίζονται κανονικά.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ από το Λαύριο ο κ. Γουλιέλμος επεσήμανε: «Η ομάδα αθλητικά είναι δημιούργημα του προπονητή μας, Βαγγέλη Αγγέλου, που πρέπει να πω ότι είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που τον έχουμε. Διοικητικά είναι ένα δημιούργημα όλης της ομάδας των ανθρώπων που βοηθούν ώστε να ορθοποδήσει η ομάδα. Όλοι μαζί δουλεύουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσα να μην πιστεύω σε κάτι που και εγώ έχω συμμετάσχει στη δημιουργία του.

Πέρα από αυτό, όμως, πρέπει να μάθουμε όλοι να μένουμε στα βασικά και να κρατάμε την ψυχραιμία μας στα δύσκολα. Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν προσφέρει ωραίες στιγμές στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν, ο καθένας στη δική του ομάδα. Δεν γίνεται ξαφνικά να έγιναν χειρότεροι φέτος. Θέλουν πίστωση χρόνου για να δούμε την πραγματική εικόνα τους και θα την δούμε».

Για την ένταση με τον Super 3 είπε: «Τίποτα δεν συνέβη. Όλοι είμαστε Αρειανοί και εγώ θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν χρόνια την ομάδα και την ακολουθούν παντού, όπως έγραψε και η ανακοίνωση. Δεν μπορώ παρά να τους στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν πρέπει να πω. Νομίζω ότι και οι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα. Ήταν μια ανακοίνωση η οποία ήταν αποτέλεσμα της στενοχώριας για τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θα βελτιωθούν τα πράγματα. Κανένας δεν θέλει το κακό του Άρη, όλοι θέλουν το καλό του».

Για την φιλοσοφία που έχει ως διοίκηση είπε: «Η ομάδα σήμερα πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος. Και σιγά σιγά τις πληρώνει. Η τρέχουσα αγωνιστική χρήση εξυπηρετείται νωρίτερα από την ώρα της. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό στον Άρη. Οι άνθρωποι είναι ενωμένοι μια γροθιά για να κερδίσουμε το στοίχημά μας. Νοικοκυριό, ήθος, καλός αθλητισμός και οι οικογένειες να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο. Αυτά είναι τα συνθήματα που θέλουμε να πούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ