Μπλατ : «Δεν είναι καλό να χάνεις τόσες βολές και να κάνεις τόσα λάθη»

Μπλατ : «Δεν είναι καλό να χάνεις τόσες βολές και να κάνεις τόσα λάθη»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στις χαμένες βολές και τα λάθη του Ολυμπιακού ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον Χολαργό για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.

Μετά τη νίκη με 88-78 του Ολυμπιακού επί του Χολαργού και το μέτριο δεύτερο ημίχρονο των «ερυθρόλευκων», ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά «έδειξε» τις αρκετές χαμένες βολές και τα 12 λάθη ως τα σημεία που πρέπει να βελτιωθούν.

Ο Αμερικανοισραηλινός  κόουτς υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είχε ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο, αλλά δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στον αντίπαλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλατ:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε το αντίθετο στο δεύτερο. Έπαιξαν πολύ καλά και αυτοί όμως, οπότε πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα γι’ αυτό. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις με την ίδια ομάδα σε δύο μέρες. Ειδικά όταν έχεις κερδίσει σχετικά εύκολα στον πρώτο αγώνα. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μας έκαναν να το πληρώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι καλό να χάνεις τόσες βολές, όπως χάσαμε σήμερα και να κάνεις τόσα λάθη όσα κάναμε σήμερα. Αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν και πάμε για τα επόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ