Λυκογιάννης : «Καλή εικόνα, βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό»

Λυκογιάννης : «Καλή εικόνα, βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Χολαργού υποστήριξε πως η ομάδα του πλέον κοιτάει παρακάτω, με τους παίκτες του να είναι θετικοί απέναντι στους Ερυθρόλευκους παρά την κούραση του συνεχόμενου παιχνιδιού.

Ικανοποιημένος ήταν από την εμφάνιση της ομάδας του ο Άρης Λυκογιάννης απέναντι στον Ολυμπιακό παρά την ήττα με 88-78 στο ΣΕΦ. Ο προπονητής του Χολαργού υποστήριξε μετά την αναμέτρηση ότι:

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ειδικά όσο αφορά τον τομέα της διαχείρισης. Ήταν back to back παιχνίδι μέσα σε δύο μέρες για μια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει σε τόσο μικρό διάστημα να δίνει διαδοχικά παιχνίδια. Και λαμβάνοντας υπόψιν πως το επόμενο ματς είναι Σάββατο, μας ανάγκασε να δώσουμε μια μέρα ρεπό στους παίκτες την Παρασκευή. Οπότε ήρθαμε εδώ με μόλις μία προπόνηση. Γενικά είχαμε καλή εικόνα σήμερα, ακόμα και στο χρονικό διάστημα που ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο break βάζοντας μεγάλα σουτ, κάποια από αυτά ξεμαρκάριστα, κάποια όχι και τόσο.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια διαφορά αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Αυτό που αλλάξαμε στο δεύτερο μέρος ήταν η αμυντική μας συμπεριφορά… Βάλαμε το κορμί μας σαφέστατα πιο δυνατά πάνω στην μπάλα, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν χάσαμε ένας εναντίον ενός μονομαχίες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται στις περιστροφές κενά. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει τις περισσότερες προσπάθειές του κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αυτό μας έδωσε ρυθμό στην επίθεση, ροκανίσαμε την διαφορά πολύ γρήγορα και έκλεισε το ματς με τον τρόπο που έκλεισε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, καλή συνέχεια στους αγώνες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς στο γήπεδό μας με τον Κολοσσό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ