Ρεκόρ διαρκείας για τον Παναθηναϊκό

Ρεκόρ διαρκείας για τον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι έκαναν ρεκόρ σε ότι αφορά την διάθεση διαρκείας, έχοντας διαθέσει 7.430 εισιτήρια για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι έχει διαθέσει μέχρι σήμερα 7.430 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι πράσινοι ξεπέρασαν τον περσινό αριθμό των 7.356 διαρκείας.

Οι φίλαθλοι των πράσινων δείχνουν την στήριξη τους στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί βάσει των στοιχείων είναι πως υπήρξε θεαματική αύξηση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας τις τελευταίες μέρες και η διάθεση τους συνεχίζεται.

Μάλιστα σύμφωνα με τους υπολογισμούς η αξία του εισιτηρίου κατά μέσο όρο πέφτει στα 7 ευρώ για κάθε ματς, εάν κάποιος αγοράσει το πιό φτηνό διαρκείας.
Η διάθεση των εισιτηρίων που περιλαμβάνουν όλα τα ματς της Euroleague και της A1 ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ενώ τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:
-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.
-Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
-Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ