Σπανούλης: «Όταν φτάνεις στην κορυφή θα πέσεις και θα ξανανέβεις. Το θέμα είναι να διατηρηθείς»

Σπανούλης: «Όταν φτάνεις στην κορυφή θα πέσεις και θα ξανανέβεις. Το θέμα είναι να διατηρηθείς»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και τόνισε ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να εμπεδώσουν γρήγορα τη φιλοσοφία του Μπλατ.

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το έχει αποδείξει περίτρανα με τα σπουδαία κατορθώματά του όλα αυτά τα χρόνια που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και ετοιμάζεται για να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε περισσότερους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο πολύπειρος άσος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στους τίτλους και τόνισε ότι η αγάπη του για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό του δίνει κίνητρο να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Ντέιβιντ Μπλατ και τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νέα σεζόν: «Ίδιοι στόχοι και ίδια νοοτροπία. Ήδη είμαστε 1,5 μήνα με τον κόουτς Μπλατ. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να εμπεδώσουμε τη φιλοσοφία του. Γνωριζόμαστε μέσα από τα γήπεδα, αλλά δεν είχαμε κάποια επαφή. Υπάρχει σεβασμός».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Τι να πω για τον κόουτς; Όπου έχει δουλέψει έχει πετύχει. Παίζει ένα σύγχρονο μπάσκετ. Οφείλουμε να εκτελέσουμε τις οδηγίες του».

Για τα κίνητρά του: «Κίνητρό μου είναι η αγάπη για το μπάσκετ, είναι να ανταγωνίζομαι, είναι η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο το κίνητρο για να παλέψουμε για τίτλους μετά από 2 χρόνια χωρίς κάποιο τίτλο».

Για τη συζήτηση που γίνεται για την ηλικία του: «Εγώ θέλω να το έχω καλά με τον εαυτό μου. Παντού συζητιέται αυτό γιατί μας αρέσει αυτό το ιντριγκαδόρικο. Εγώ θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή: «Όταν φτάνεις στην κορυφή θα πέσεις και θα ξανανέβεις. Το θέμα είναι να διατηρηθείς. Για μια ομάδα που είχε 15 χρόνια να κερδίσει τίτλο, το να φτάνει ως εκεί με περιορισμένο μπάτζετ λέει πολλά. Αν τα πάρουμε σε σχέση με το μπάτζετ αλλά και με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τίτλους το κατόρθωμα είναι μεγάλο».

Για το αν έχει περάσει το DNA του στον Ολυμπιακό: «Μακάρι να έχει περάσει το DNA μου, είναι τιμητικό για μένα. Εγώ είμαι ένας παίκτης που προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ