
Ο Έλληνας παίκτης που έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ προχωράει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και θέλει να εντάξει τον Νάσο Μπαζίνα στο δυναμικό του!
Ο 22χρονος γκαρντ που ανήκει στον Προμηθέα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μένει να πέσουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal της απόκτησής του από τον Δικέφαλο.
Ο Μπαζίνας έχει συμβόλαιο με τους Πατρινούς έως το 2029, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Προμηθέα θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρησή του.
Ο Έλληνας διεθνής σημείωσε τη φετινή σεζόν 7.1 πόντους ανά 21:43, μαζί με 4.6 ασίστ. Σούταρε με 57% στο δίποντο, με 31% στο τρίποντο και με 82% στις βολές.
Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο νεαρός Γιάννης Σπανός, που όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, ξεχώρισε στο τουρνουά Gen A stars με τη ΔΕΚΑ.


















