Έτοιμος να φτάσει τον Βράνκοβιτς ο Παππάς, ρεκόρ για Καλάθη και Βουγιούκα

Έτοιμος να φτάσει τον Βράνκοβιτς ο Παππάς, ρεκόρ για Καλάθη και Βουγιούκα

Ο Νίκος Παππάς είναι έτοιμος να γράψει την δικιά του ιστορία στον Παναθηναϊκό, καθώς αν αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την Basket League θα φτάσει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς σε συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτοιμοι να καταρρίψουν ρεκόρ και οι Καλάθης και Βουγιούκας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ρίχνεται σήμερα στην μάχη της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά μετά από αυτό το ματς σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Nick Gallis Hall για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League, θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου. Ωστόσο, πέρα από την κατάκτηση της νίκη η αναμέτρηση του Σαββάτου προσφέρεται και για την κατάρριψη ορισμένων ρεκόρ από τους Νίκο Παππά, Νικ Καλάθης αλλά και Ίαν Βουγιούκας.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς θα φτάσει τις 137 συμμετοχές στην Basket League με την φανέλα του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στην πρώτη 15άδα των παικτών του «τριφυλλιού», φτάνοντας στην σχετική λίστα τον Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Από την άλλη, ο «εγκέφαλος» της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, Νικ Καλάθης, αν ευστοχήσει μόνο σε μία ελεύθερη βολή θα γίνει o 20ος παίκτης του Παναθηναϊκού στην πρώτη κατηγορία που θα φτάσει τις 200. Τέλος, ο Ιάν Βουγιούκας καταφέρει και «κατεβάσει» έξι αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 200 με τη φανέλα του «τριφυλλιού»,αριθμό που άλλοι 23 έχουν φτάσει στην ιστορία της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Παρόλο αυτά, πέρα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναζητά την 50η νίκη στους πάγκους της Basket League ως πρώτος προπονητής, καθώς αυτή τη στιγμή σε 112 αγώνες έχει φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τους 49, ενώ ο πρώην γκάρντ των «πρασίνων» χρειάζεται να πετύχει τέσσερις πόντους για να μπει στην πρώτη 30άδα των σκόρερ του Άρη στην επαγγελματική κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ