Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Σλούκας

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε την Τρίτη (26/5) κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας αναρρώσει πλήρως από την αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση της Stoiximan GBL την ερχόμενη Πέμπτη (28/5, 18.00) με στόχο το 1-0 στη σειρά και την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί και σε αρθροσκόπηση.

Διαβάστε επίσης: Το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για Μοντέρο, το «θέλω Ολυμπιακό» του παίκτη και οι προτάσεις από ομάδες της Euroleague

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος (ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού) και Κένεθ Φαρίντ (είχε υποστεί οστικό οίδημα στην κνήμη του αριστερού του ποδιού).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ