Καμπερίδης : «Σημαντικό να δείξουμε καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο μας»

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το αυριανό (13/10, 18:00) ματς με τον Παναθηναϊκό.

Καμπερίδης : «Σημαντικό να δείξουμε καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο μας» | to10.gr

Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (13/10, 18:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, που θα παρακολουθήσουν σε βίντεο τον αντίπαλό τους πριν μπουν στο γήπεδο.

Για το δεύτερο φετινό παιχνίδι της Betshop Basket League μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ o assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, τονίζοντας πως είναι βασικό η ομάδα να παρουσιάσει μια θετική εικόνα μπροστά στους οπαδούς της:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει δύο όψεις. Η μία είναι με τον Καλάθη στην πεντάδα και η άλλη χωρίς τον Καλάθη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καλάθης αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα, αφού αυτός είναι που κρατάει τη μπαγκέτα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και τον πιο αξιόπιστο αμυντικό της ομάδας στις θέσεις των γκαρντ.

Ο περιορισμός της αγωνιστικής του δράσης και ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού αποτελεί το βασικότερο στοίχημα του αγώνα για εμάς. Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, θα είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να επιβεβαιώσει η ομάδα την αγωνιστική της πρόοδο ενόψει και των νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο