Μάλκολμ Γκριφιν: «Χρειαζόμαστε την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μάλκολμ Γκριφιν: «Χρειαζόμαστε την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει η ΑΕΚ για να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας όπως ανέφερε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Μάλκολμ Γκρίφιν

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ χρειάζεται την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά από τις δυο ήττες στην αρχή της σεζόν από Περιστέρι και Χαποέλ Ιερουσαλήμ, εξέφρασε ο Μάλκολμ Γκρίφιν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε αναλυτικά το blog του παίκτη της ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL. Μπορεί να ξεκινήσαμε δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο η εικόνα μας στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλαμε, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μπροστά.Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μια πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει και αυτή στο Basketball Champions League, όπως εμείς. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι θα έρθουν αύριο για να διεκδικήσουν τη νίκη, μετά και τα περσινά επιτυχή αποτελέσματα που είχαν στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά και στα play-off στο ΟΑΚΑ.

Xρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, τόσο για να τονώσουμε το ψυχολογικό μας κομμάτι, αλλά και για να αναπληρώσουμε κάπως την ήττα της 1ης αγωνιστικής με το Περιστέρι στο Πρωτάθλημα, αλλά και αυτή με τη Χάποελ. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή και να πάρουμε τη νίκη και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ