
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε η ομάδα να μένει σε ξενοδοχείο σε όλη τη διάρκεια των τελικών της GBL.
Σε μία πρωτοποριακή κίνηση θα προχωρήσει η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς παίκτες και προπονητικό επιτελείο θα μένουν σε ξενοδοχείο για το διάστημα στο οποίο θα διεξαχθούν οι τελικοί της Stoiximan GBL.
Μετά τη σημερινή προπόνηση η ομάδα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο, στο οποίο θα μείνουν για να συγκεντρωθούν για τη πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τη Τετάρτη (3/6 21:00) στο ΣΕΦ.
Διαβάστε επίσης: «Οριστικό deal με Πίτερς: Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας»
Το σύνολο του Αταμάν θα ακολουθήσει για πρώτη φορά μία τέτοια τακτική, καθώς στο παρελθόν σε όλους τους αγώνες κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, μαζεύωνταν στο ξενοδοχείο μία μέρα πριν τον αγώνα.
Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά γιατί υπάρχει η απαίτηση να υπάρχει η κατάλληλη σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη σειρά, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.



















