Δεσπόζει το ντέρμπι Δικεφάλων στην 2η αγωνιστική της Basket League

Δεσπόζει το ντέρμπι Δικεφάλων στην 2η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο γεμάτο μπάσκετ, καθώς έξι από τα επτά ματς της 2η αγωνιστικής γίνονται σήμερα 13/10. Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη.

Το ματς της ημέρας που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βάσει δυναμικότητα των δύο αντιπάλων, γίνεται στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 17:00. Η βασίλισσα προέρχεται από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ψάχνει τη δεύτερη νίκη της μετά από αυτή κόντρα στον Διαγόρα για το Κύπελλο. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Ρεθύμνου. Με μια απώλεια κατεβαίνει στο ματς η ΑΕΚ (Ρος), με τρεις ο ΠΑΟΚ (Γκος, Τζόουνς και Γκάρετ).

Από την άλλη στις 18:00, ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Τόσο ο Αγγέλου όσο και ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δυσκολέψουν τον Παναθηναϊκό μπροστά στο κοινό τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται ανεβασμένοι από τη νίκη τους κόντρα στην Μακάμπι αλλά και… κουρασμένοι.

Από τα άλλα ματς του προγράμματος, σίγουρα σημαντικό είναι το ματς του Ήφαιστου Λήμνου κόντρα στον Χολαργό με τους Νησιώτες να έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους από κοντά για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος!

Το ματς Κύμη – Ολυμπιακός θα γίνει αύριο και ώρα 19:00, λόγω υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην Euroleague, καθώς αγωνίστηκε χτες (12/10) στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League:

15:45 Προμηθέας Πάτρας – Περιστέρι BIKOΣ COLA ΕΡΤ2 BL Show
15:45 Χολαργός – Κολοσσός H HOTELS ΕΡΤ2 BL Show
15:45 Ήφαιστος Λήμνου – Πανιώνιος ΕΡΤ2 BL Show
15:45 Ρέθυμνο CRETAN KINGS – Λαύριο AEGEAN CARGO ΕΡΤ2 BL Show
17:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ CosmoteSport 4HD
18:00 Άρης – Παναθηναϊκός ΕΡΤ2 Live

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ