«Σπάει» ρεκόρ κόντρα στη Κύμη ο Πρίντεζης

«Σπάει» ρεκόρ κόντρα στη Κύμη ο Πρίντεζης

Έτοιμος να καταρρίψει προσωπικό ρεκόρ είναι στον αγώνα κόντρα στη Κύμη είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς χρειάζεται να ευστοχήσει μόνο σε δυο δίποντα για να φτάσει τα 1.100 στην Basket League, καθιστώντας τον εαυτό του τον πέμπτο παίκτη που το έχει καταφέρει αυτό. Έτοιμοι για προσωπικά ρεκόρ και οι Μάντζαρης, Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εκκωφαντικά από την Μόσχα καθώς επικράτησε της Χίμκι με 87-66 για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τώρα η προσοχή όλων των παικτών του Ντέιβιντ Μπλάτ στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Η νίκη σε αυτόν τον αγώνα είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, αλλά αυτός ο αγώνας μπορεί να εξελιχθεί πιο σημαντικός για τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη αλλά και για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, καθώς και οι τρεις τους είναι έτοιμοι να καταρρίψουν προσωπικά ρεκόρ στην Α1.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού χρειάζεται να ευστοχήσει μόνο σε δυο δίποντα για να φτάσει τα 1.100 και να γίνει ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος που θα φτάσει σε αυτό το νούμερο, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» από τη σεζόν 2011-2012, χρειάζεται μόνο έναν πόντο για να φτάσει τους 1500 στην Basket League, στην οποία διανύει την 10η σεζόν του.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι μπροστά σε ατομικό επίτευγμα πόντων καθώς χρειάζεται να πετύχει μόνο δυο για να φτάσει τους 1000 στην μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ