Τσιάρας: «Έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Σπανούλης»

Τσιάρας: «Έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Σπανούλης»

Τον Βασίλη Σπανούλη εκθείασε ο Γιώργος Τσιάρας μέσω του προσωπικού του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο παίκτης της Κύμης,Γιώργος Τσιάρας. Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει φιλοσοφία, ενώ τόνισε ότι ο Βασίλης Σπανούλης έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά το blog του Τσιάρα στον ΕΣΑΚΕ:

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο και αυτό τελικά αποδείχτηκε και στην πράξη. Είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε νικητές από την Νέα Σμύρνη, αλλά αυτό που οφείλουμε να κρατήσουμε από αυτό το ματς είναι τα λάθη μας, τα οποία πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι.

Τώρα μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος. Ο αντίπαλος μας είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είναι δεδομένο ότι δεν είναι εύκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα απέναντι τους.

Όταν όμως αντιμετωπίζει μια τέτοια ομάδα το κίνητρο και ο ενθουσιασμός ενός αθλητή αυξάνονται και σίγουρα μπαίνοντας στο παρκέ προσπαθείς πάντοτε να πάρεις ότι περισσότερο μπορείς και αυτό θα κάνουμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ διαφορετικός αυτήν την χρονιά , καθώς έχει έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του.

Όπως είδαμε στο παιχνίδι τους με την Χίμκι ήδη έχει βάλει νέα στοιχεία στην ομάδα του, που πλέον τρέχει πολύ, βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς, εκτελεί γρήγορα στην επίθεση και γενικά βγάζει πολύ ενέργεια. Αυτήν την ενέργεια πρέπει να ματσάρουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί μέσα στο παρκέ.

Μπορεί λοιπόν ο Ολυμπιακός να είναι διαφορετικός αυτήν την σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ηγέτες που θα στηριχτεί πάνω τους θα είναι ξανά ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βασίλης Σπανούλης. Θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω στον Βασίλη, με τον οποίο είμαστε στενοί φίλοι από μικρά παιδιά.

Όλοι αναγνωρίζουν το τεράστιο μέγεθος του ως αθλητή, έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θεωρώ ότι και χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του θα συζητιέται το όνομα του, καθώς τα επιτεύγματα του είναι μοναδικά. Ο Βασίλης όμως είναι άξιος θαυμασμού και ως προσωπικότητα και ως οικογενειάρχης. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και χαίρομαι που είμαι φίλος του.

Κλείνοντας, θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας στον αγώνα της Κυριακής. Είναι το πρώτο μας εντός έδρας ματς και θα είναι μια ευκαιρία να …γνωριστούμε λίγο καλύτερα, αφού θα ζήσουμε μαζί πολλές όμορφες στιγμές την φετινή περίοδο. Σας περιμένουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ