Χαμός στο Αλεξάνδρειο με Αγγέλου και Πασκουάλ! (vid+pics)

Χαμός στο Αλεξάνδρειο με Αγγέλου και Πασκουάλ! (vid+pics)

Ο προπονητής του Αρη την... είπε στον Καλάθη, ο Ισπανός πήγε να υπερασπιστεί τον παίκτη του και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με τον διαιτητή Παναγιώτου να τους αποβάλλει από το παιχνίδι.

Ο Αρης αυτή την ώρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο» λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου να παίρνει… φωτιά και τους διαιτητές να αποβάλλουν τους προπονητές των δύο ομάδων!

Όλα άρχισαν από το φάουλ που χρέωσαν οι τρεις διαιτητές στον Καλάθη για το μαρκάρισμά του πάνω στον Δημήτρη Βεργίνη, με τον γκαρντ του Τριφυλλιού να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές για μία προηγούμενη φάση και αυτοί να τον χρεώνουν με τεχνική ποινή!

Ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου, πάνω στην ένταση του αγώνα, καταφέρθηκε κατά του διεθνούς γκαρντ και ο Τσάβι Πασκουάλ έτρεξε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον διαιτητή Παναγιώτου να αποβάλλει τόσο τον προπονητή του Τριφυλλιού όσο και τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε το σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ