Μανωλόπουλος: «Ιδιαίτερη και δύσκολη ημέρα»

Μανωλόπουλος: «Ιδιαίτερη και δύσκολη ημέρα»

Ο προπονητής του Ηφαίστου ευχαρίστησε όλους όσοι μόχθησαν για να παίξει η ομάδα το πρώτο της ματς στη Λήμνο.

Ο Ήφαιστος Λήμνου πήρε την πρώτη του νίκη στην A1, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του και ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Θεωρώ ότι μας έδωσε πάρα πολλή ενέργεια, θάρρος, εμπιστοσύνη. Θα ήθελα πολύ να βλέπουμε την ίδια ατμόσφαιρα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι μια ιδιαίτερη και μια πολύ δύσκολη μέρα. Ο σημερινός αγώνας ήταν ίσως από τους πιο δύσκολους που θα δώσουμε στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Πανιώνιος ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, είναι μια ιστορική ομάδα, με βαριά φανέλα. Ξεκίνησε με προβλήματα, αλλά ήρθε στη Λήμνο για να κερδίσει. Δεν τα παράτησε ποτέ. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Για εμάς ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Όλοι είχαν άγχος, δεν μιλάω μόνο για τους προπονητές, τους παίκτες, τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εδώ και δύο μήνες δουλεύει ακατάπαυστα, μέχρι τη 1 ή τις 2 το βράδυ για να προλάβουμε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι, για να μην λείψει τίποτα.

Δύο μήνες τώρα προσπαθούν για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν, στους παίκτες, σε όλους. Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία για εμάς, ήμασταν πολύ καιρό στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν με μια βαλίτσα στο χέρι. Πίσω στη Λήμνο όμως, υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δούλευε ακατάπαυστα. Γι αυτό θέλω να τους πω μέσα από την καρδιά μου ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ».

Νομίζω ότι σήμερα κάναμε τους ανθρώπους πολύ χαρούμενους, κι ειδικά την οικογένεια Μπούμπουρα που έχει κάνει απίστευτα πράγματα για να φέρει την ομάδα στο νησί. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αγαπούν πολύ αυτό το νησί. Είναι ένα από τα πράγματα που έχουν κάνει για το νησί και πιστεύω θα κάνουν πολλά περισσότερα».

Σ’ ερώτηση για το τακτικό κομμάτι που έφερε τη νίκη, ο τεχνικός του Ηφαίστου σχολίασε: «Αγωνιστικά, στην επίθεση σε τακτικό επίπεδο κάναμε αυτό που θέλαμε. Επιτεθήκαμε εκεί που θέλαμε. Στην άμυνα είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, αφήσαμε πολλά σουτ ανοιχτά. Βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο μέρος και γι αυτό τελειώσαμε με νίκη το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ