Καμπερίδης : «Εξαιρετική ενέργεια από τα παιδιά, μας επηρέασε η αποβολή του Αγγέλου»

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την «επιστροφή» τους στο ματς στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Καμπερίδης : «Εξαιρετική ενέργεια από τα παιδιά, μας επηρέασε η αποβολή του Αγγέλου» | to10.gr

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τον Αρη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο πρώτος προπονητής των κίτρινων αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες να μπορέσουν να αποδώσουν (μετά την ένταση). Φάνηκε ότι μας επηρεάσε κάποια στιγμή από ότι έγινε, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντεωση και επιστρέψαμε.

Αυτό που μας πλήγωσε από το πρώτο ημίχρονο ήταν η αργή αντίδρασή μας στα σουτ του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, αλλά μας πλήγωσαν τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού».

Για το πως έζησε ο ίδιος τον αγώνα από την αποβολή των Αγγέλου – Πασκουάλ είπε: «Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση από εκείνο το σημείο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο physical, αλλά για μας αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο