Βόβορας: «Μέτρησε η εμπειρία μας»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για την ποιότητα και την προσωπικότητα που διαθέτει η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Βόβορας: «Μέτρησε η εμπειρία μας» | to10.gr

Ο Γιώργος Βόβορας αντικατέστησε τον αποβληθέντα Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας του, ενώ όταν ρωτήθηκε υποστήριξε πως η διαιτησία έκανε πολύ καλή δουλειά.

Ο Έλληνας προπονητής είπε: «Γνωρίζουμε ότι είναι πάντα δύσκολο το παιχνίδι μετά από 48 ώρες που είχαμε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Είναι δύσκολο να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε και σωματικά και ψυχολογικά, ειδικά για ένα σκληρό παιχνίδι, αφού ο Άρης μέσα στην έδρα του παίζει επιθετική άμυνα.

Θέλαμε να ελέγξουμε τον αριθμό των λαθών, αλλά με τα 18 λάθη φάνηκε ότι σε κάποια σημεία χάσαμε τον έλεγχο και την ηρεμία μας.

Καθοριστικός παράγοντας του αγώνα ήταν η εμπειρία μας, όταν ο Άρης έκανε την προσπάθειά του να επιστρέψει. Έχουμε έμπειρους παίκτες, έχουν παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.

Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, έχουμε την Τρίτη παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να καταλάβουν όλοι οι παίκτες ότι αυτοί είναι οι ρυθμοί των αγώνων».

Ρωτήθηκε για την διαιτησία και απάντησε: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Σίγουρα οι διαιτητές θα προσπαθήσουν σε έναν τέτοιο αγώνα να μοιράσουν 50-50 τις επαφές, είναι δύσκολο παιχνίδι για τους διαιτητές.

Είχαμε τρία αντιαθλητικά φάουλ, έχουν αλλάξει και οι κανονισμοί, είναι το ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερη προσωπική άμυνα. Η διαιτησία έκανε πολύ καλή δουλειά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο