Λάσμε: «Δεν μπορώ τους… δήθεν σκληρούς τύπους!»

Λάσμε: «Δεν μπορώ τους… δήθεν σκληρούς τύπους!»

«Βεντέτα» με τον Λευτέρη Μποχωρίδη άνοιξε ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Στέφαν Λάσμε μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για την διαιτησία αλλά και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και την κόντρα τους στα τελευταία λεπτά.

Mάλιστα αποβλήθηκε με φάουλ εκτός φάσης κατά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Στέφαν Λάσμε τόνισε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Αγγέλου, έχει ιστορία πάντα εντός έδρας να παλεύει τα παιχνίδια.

Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, μπορούσαν όλη μέρα να μην τους σφύριζαν φάουλ. Ήταν καλή προετοιμασία για εμάς».

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Δεν ήταν στον Παναθηναϊκό όταν έπαιζα εγώ. Δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι. Αυτοί που είναι σκληροί όταν τελειώσει ο αγώνας και δεν έχει καμία σημασία. Όταν λέω κάτι το στηρίζω, δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς προπονητή είπε: «Έχουμε σπουδαίο τεχνικό επιτελείο, όλοι βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν να καλύψουν το κενό του προπονητή μας.

Λειτουργούμε… αυτόματα στο παιχνίδι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, που θα είναι ο συμπαίκτης μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και απλά έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας την Μπάγερν Μονάχου, που είναι μία σκληρή γερμανική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ