Βουγιούκας: «Κρατάμε τη νίκη, το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν δυνατό Αρη»

Βουγιούκας: «Κρατάμε τη νίκη, το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν δυνατό Αρη»

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη, για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αρη στο Αλεξάνδρειο με 84-70 και έκανε το «2 στα 2» στη φετινή Basket League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιαν Βουγιούκας μίλησε για τη νίκη του Τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι Πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.  «Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε τον αγώνα όταν προηγηθήκαμε με 19 πόντους, δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη, όμως, να επιστρέψει στο τέλος. Όμως στο τέλος κρατήσαμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά.

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη στο Αλεξάνδρειο: «Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες έδρες, είναι καλό να έχουμε έναν δυνατό Άρη».

Για την αψιμαχία των Αγγέλου και Πασκουάλ: «Ο κ. Αγγέλου διαμαρτύρονταν για τη φάση με τον Νικ που έκανε φάουλ και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε ο δικός μας προπονητής. Ο Άρης σήμερα ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Οι ξένοι ας πούμε παίζουν για την… μπασκετική ζωή τους, θέλανε να δείξουν ότι έχουν… τσαγανό».

Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λευτέρη Μποχωρίδη: «Ο Λευτέρης προοδεύει κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης του Άρη και σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια. Το αστείο είναι ότι στον Δούκα είναι συμπαίκτες ο αδελφός μου με τον δικό του. Οπότε έχουμε και ένα ακόμα πράγμα που μας ενώνει, πέρα από το ότι ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ