Λοτζέσκι: «Είχαμε τον έλεγχο»

Ο Αμερικανοβέλγος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη τόνισε ότι οι Πράσινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν έχασαν ούτε στιγμή τη συγκέντρωσή τους.


Λοτζέσκι: «Είχαμε τον έλεγχο» | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με το διπλό (84-70) από την έδρα του Αρη και διπλασίασε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο εκ των πρωταγωνιστών του Τριφυλλιού, Ματ Λοτζέσκι, μετά τη νίκη των Πρασίνων στο Αλεξάνδρειο τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχτισαν μία μεγάλη διαφορά και στο τέλος πήραν εύκολα τη νίκη. Παράλληλα, στάθηκε στη συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είχαμε άγχος. Ποτέ δεν είναι εύκολα εδώ. Κάθε χρόνο είναι δύσκολα. Έγινε ό,τι έγινε μέσα στον αγώνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα ώστε να μην απειληθούμε στο τέλος».

Για τη αψιμαχία του Αγγέλου και Πασκουάλ: «Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε στην φάση εκείνη, με τον Νικ Καλάθη και τους προπονητές. Κάτι είπε ο προπονητής του Άρη στον Νικ, μετά ήρθε ο προπονητής μας να τον υπερασπιστεί. Ό,τι έγινε, έγινε. Μετά είχαμε και ορισμένες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλά το μυαλό μας ήταν στο σωστό μέρος για να κερδίσουμε. Τέτοιες καταστάσεις καμιά φορά σε βοηθάνε να συγκεντρωθείς και να παίξεις καλύτερα. Αντιδράσαμε σωστά, κρατήσαμε την συγκέντρωση μας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει κάτι τέτοιο, πέρυσι δεν είχε αποβληθεί. Ήταν καλή εμπειρία και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, για να είναι έτοιμο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο