Μπλατ: «Υπήρχε κούραση, στο τέλος παίξαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

Μπλατ: «Υπήρχε κούραση, στο τέλος παίξαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την αγχωτική νίκη επί της Κύμης στάθηκε στην κούραση που είχαν οι παίκτες του από το ματς με την Χίμκι, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο τέλος έπαιξαν σωστά και πήραν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Κύμη, αλλά στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 77-74. Μετά τη λήξη ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, στάθηκε στην κούραση που ένιωθαν οι παίκτες του από το μακρινό ταξίδι στη Ρωσία και τη σκληρή αναμέτρηση με την Χίμκι.

«Όταν επιστρέφεις από ένα τέτοιο ταξίδι και έχεις μόλις μια προπόνηση πριν το επόμενο παιχνίδι, αναγκαστικά ποντάρεις μόνο στους παίκτες σου που είναι απόλυτα έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι Ερυθρόλευκοι στα τελευταία λεπτά έβγαλαν σωστά συστήματα και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

«Η Κύμη έπαιξε πολύ καλά, είχε μια εβδομάδα προετοιμασίας μπροστά της για να μας αντιμετωπίσει και έκανε πολύ καλή δουλειά. Εμείς έπρεπε να βγάλουμε με σωστό τρόπο κάποια συστήματα προς το τέλος για να νικήσουμε και το κάνουμε. Το θέμα είναι πάντα να έχεις έτοιμους παίκτες για κάθε παιχνίδι. Πλέον, κοιτάμε τα επόμενα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ