ΚΑΕ Άρης : Προανήγγειλε τη συμφωνία Λάσκαρη-Τούρκων

ΚΑΕ Άρης : Προανήγγειλε τη συμφωνία Λάσκαρη-Τούρκων

Η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και των εκπροσώπων των Τούρκων επιχειρηματιών έλαβε τέλος και η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ προαναγγέλλει επί της ουσίας την τελική συμφωνία.

Η ΚΑΕ Άρης το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών. Με επίσημη ενημέρωσή της προανήγγειλε στην ουσία τη συμφωνία των δύο πλευρών για χορηγική επένδυση των Τούρκων στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση έδειχνε από την αρχή πως θα είχε αίσιο τέλος, αφού ο Νίκος Λάσκαρης ήταν παρών στις συζητήσεις με τους Ηλία Κολοβέτσιο (μεσολαβητής των Τούρκων επιχειρηματιών), Παναγιώτη Θεοδωρίδη (συνεργάτης του Κολοβέτσιου) και Τανιέλ Γιλμάζ (εκπρόσωπος του επιχειρηματία, Αϊχάν Γκιουνέρ), μαζί με τους Βασίλη και Μάνο Λάσκαρη.

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη συνάντηση των διοικούντων της ΑΡΗΣ ΚΑΕ με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εξετάστηκαν όσα έχουν ειπωθεί προφορικά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κι έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί στην αλληλογραφία των δυο πλευρών. Αποφασίστηκε να ετοιμαστεί τις επόμενες μέρες ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσδοκίες των Τούρκων αφορούν κάτι παραπάνω από μια απλή χορηγία, αφού υπήρξε συνάντηση και με τον Γιάννη Ψηφίδη. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης επισημαίνουν ότι όταν ξεκινήσει η συνεργασία, τότε θα συζητηθεί και το ζήτημα των προσδοκιών των Τούρκων.

Ακόμη, ο Γιλμάζ υποσχέθηκε πως θα φέρει κι άλλες εταιρείες από την Τουρκία να επενδύσουν στον Άρη. Ο ίδιος είναι διαφημιστής και ιδιοκτήτης της εταιρείας 212PR.

Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές των συμφωνητικών ανάμεσα στην ΚΑΕ Άρης και την εταιρεία του Γιλμάζ. Να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσωπεί την STORKS, SOTUS και άλλες ακόμη. Η πρώτη εμπορεύεται πολύτιμους λίθους, ενώ η δεύτερη είναι γαλακτοκομική. Η ΚΑΕ θα συνεργαστεί με την πρώτη σε αρχικό στάδιο.

Η συμφωνία αναφέρει πως ορισμένα προϊόντα που θα παράγει η STORKS θα φέρουν το έμβλημα του Άρη και τα έσοδα από τα ποσοστά που έχουν συμφωνηθεί θα εξαρτώνται από τις πωλήσεις. Κατόπιν, υπάρχει και το χορηγικό κομμάτι της συμφωνίας πέρα από το εμπορικό, στο οποίο αναφέρεται πόσα χρήματα θα μπουν κατευθείαν στο ταμείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος συνεργασίας με άλλες εταιρείες που εκπροσωπεί ο Γιλμάζ, ο οποίος ανέφερε πως ενδιαφέρονται να συνεργαστούν επενδυτικά με την ΚΑΕ Άρης.

Τέλος, από πλευράς Τούρκων αναφέρεται πως συντόμως θα υπάρξουν ανακοινώσεις και αναμένεται να μπουν τα πρώτα χρήματα στο ταμείο της κίτρινης ΚΑΕ. Όπως και να’ χει, οι τελικές εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν στο τέλος της επόμενης βδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ