Ρεκόρ για Μάντζαρη και Βεζένκοφ

Ρεκόρ για Μάντζαρη και Βεζένκοφ

Αμφότεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την… τιμητική τους μετά την αναμέτρηση με την Κύμη προχωρώντας σε ξεχωριστά επιθετικά ρεκόρ.

Είχε και τα θετικά της η δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κύμης στη Χαλκίδα. Και αυτό γιατί δύο παίκτες των Ερυθρόλευκων έφτασαν σε ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα σκοραρίσματος.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Σάσα Βεζένκοφ ανέπτυξαν κι άλλο το ρεκόρ τους σε σκοράρισμα καθώς ο Έλληνας γκαρντ ξεπέρασε τους 1.500 πόντους και ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ τους 1.00 πόντους στην Betshop Basket League.

Ο Μάντζαρης με τους τρεις πόντους του που πέτυχε απέναντι στο συγκρότημα του Καστρίτη, έφτασε τους 1.502 πόντους σε 260 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι 310 από αυτούς, τους σημείωσε με τη φανέλα του Περιστερίου Βίκος Cola και τους υπόλοιπους 1.192 με αυτή του Ολυμπιακού.

Από τη μεριά του, ο Βεζένκοφ έσπασε το «φράγμα» των 1.000 πόντων μέσα από το 96ο παιχνίδι του στην κατηγορία. Εννιά από τους 1.005 πόντους τους σημείωσε με τον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους 996 με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ