Η ΚΑΕ Άρης αναζητεί τον μικρό «θεό Άρη»! (pics)

Η ΚΑΕ Άρης αναζητεί τον μικρό «θεό Άρη»! (pics)

Με τον νεαρό φίλο της ομάδας, που ντύθηκε θεός του πολέμου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία οι κίτρινοι.

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall για τη 2η αγωνιστική της Betshop Basket League, την παράσταση στην κερκίδα έκλεψε ο μικρός οπαδός των κίτρινων, που είχε την έμπνευση να ντυθεί θεός του πολέμου. Ο νεαρός εμφανίστηκε πλήρως εξοπλισμένος, με περικεφαλαία, ασπίδα και ξίφος, καθώς και ιδιαίτερα παθιασμένος με την ομάδα.

Η παρουσία του φαίνεται πως εντυπωσίασε και τους ανθρώπους της ΚΑΕ, που ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά του για να επικοινωνήσουν μαζί του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας αναρτήθηκαν φωτογραφίες του πιτσιρικά με το εξής μήνυμα :

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον μικρό φίλο της ομάδας μας, που στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ντυμένος Θεός ΑΡΗΣ, κρατώντας πανοπλία και σπαθί και φορώντας περικεφαλαία. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της ΚΑΕ είναι το: 2310 265600».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ