Γουλιέλμος: «Αν έρθει επιχειρηματίας, θα του κάνω δώρο την ΚΑΕ και θα του δώσω και μπόνους»

Γουλιέλμος: «Αν έρθει επιχειρηματίας, θα του κάνω δώρο την ΚΑΕ και θα του δώσω και μπόνους»

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος στάθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου του Άρη γύρω από την ομάδα μπάσκετ και χαρακτήρισε ανόητους τους συσχετισμούς με τον Νίκο Λάσκαρη.

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, στην οποία και αναφέρθηκε στα πλάνα του για την ΚΑΕ Άρης. Για μία ακόμη φορά ο μεγαλομέτοχος των κίτρινων ξεκαθάρισε ότι δεν εκπροσωπεί κανέναν επιχειρηματία και ότι δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη Νίκο Λάσκαρη.

Επίσης τόνισε ότι εφόσον παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας για τον αυτοκράτορα, θα παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές, αρκεί να αφορά σοβαρή πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5

Αρχικά ανέφερε: «Να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, να μην έχουμε τραυματισμούς και ο Άρης να διεκδικεί τα όνειρά του. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απαιτεί πολύ δουλειά, νύχτα και ημέρα, σοβαρότητα, πίστη, πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, χρειάζεται οικονομική στήριξη από όλους και εμένα, κυρίως τον απλό Αρειανό, πάντα στο μέτρο του δυνατού. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στα πιστεύω μας και στην ηθική μας. Να μην καμπτόμαστε από στραβοτιμονιές. Τα μεγάλα οράματα θέλουν υπομονή.

Η μικρή μου εμπειρία λέει πως ο Αρειανός είναι ένας μπασκετικά εκπαιδευμένος φίλαθλος. Σαν τον Αρη υπάρχουν ένα, δυο σωματεία σε όλη την Ευρώπη. Ο Αρειανός ξέρει τι να κάνει, θα δείξει πίστη και υπομονή. Θα ήθελα και εγώ ο Άρης να πάρει Πρωτάθλημα, ίσως περισσότερο από όλους. Από την πρώτη χρονιά θα πετύχαινα τον στόχο μου, δεν μπήκα στον Αρη για να είναι όγδοος και ένατος. Όλοι οι φορείς σέβονται και συνεργάζονται με τον Αρη, θέλουμε να τον δούμε μεγάλο ξανά, αλλά θέλει υπομονή», σημείωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν εκπροσωπεί κάποιον επιχειρηματία, είπε: «Εγώ είμαι ένας απλός Αρειανός. Η ομάδα ανήκει σε όλους τους Αρειανούς. Τα μεγάλα αθλητικά σωματεία έχουν αυτήν την ιδιαιτερότητα. Την ουσία του συλλόγου την κουβαλούν όλοι μαζί, εγώ απλά έχω τις μετοχές . Πιστεύω πως σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάει τα περισσότερα . Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τους φιλάθλους, έχω κάνει τα λάθη μου ,αλλά χωρίς να το θέλω. Όπως επίσης, δεν εκπροσωπώ κανέναν. Προσπαθώ νυχθημερόν για το καλό της ομάδας. Ξοδεύω τόσα πολλά χρήματα για το δικό μου μέγεθος, δεν είμαι ο Μπιλ Γκέιτς, σχεδόν το 100% της ημέρας, δεν έχω χρόνο για τη δουλειά και την οικογένειά μου, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο κοντά θέλω να είμαι στην ομάδα».

Για το αν ο Αρης κάποια στιγμή θα μπορεί να είναι αυτόνομος, δήλωσε: «Υπάρχει η δυνατότητα να είναι ο Άρης αυτόνομος και φυσικά έχει μεγάλη και διευρυμένη μπασκετική βάση. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα σαν τον Άρη. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός στις αποφάσεις του, δεν είναι εύκολο. Ο Άρης έχει πολύ βαριά φανέλα. Όμως, αυτή η φανέλα συνοδεύεται από το Αλεξάνδρειο ,που είναι «κολασμένη» έδρα. Ακόμα και ο αντίπαλος που παίξει, του σηκώνεται η τρίχα… Ο Άρης δεν μπορεί να αρκείται σε μέτριες θέσεις. Οι ξένοι έρχονται με λιγότερα χρήματα, για να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου. Ο Άρης εκπροσωπεί την ηθική και τον ρομαντισμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι κάτι το διαφορετικό».

Αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Αγγέλου επαναλαμβάνοντας ότι: «Ο Αγγέλου είναι ευλογία για τον Αρη».

Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί κάποιος επιχειρηματίας στην ΚΑΕ: «Αν έρθει κάποιος που ενδιαφέρεται , για να πάρει τον σύλλογο ,θα του κάνω δώρο την ΚΑΕ και θα του δώσω και μπόνους. Όμως, θέλω να κάνει πραγματική επένδυση. Εγώ θέλω να ζω τον Άρη σαν φίλαθλος. Ουσιαστικά, άλλαξα όλη μου τη ζωή και έχασα τη μεγαλύτερη απόλαυση που είχα στη ζωή μου, να εκφράζομαι σαν απλός φίλαθλος της ομάδας».

Ρωτήθηκε για το αν σχετίζεται με τον Νίκο Λάσκαρη ήταν το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου: «Το Νίκο Λάσκαρη, τον γνώρισα μόνο και μόνο, για να πάρω το κομμάτι των μετοχών. Καμία εξάρτηση δεν υπάρχει και καμία επαφή με την οικογένεια Λάσκαρη μετά από αυτό. Είχαμε μόνο κάποιες τυπικές επαφές με τον Μάνο Λάσκαρη, αλλά ως εκεί . Είμαι δικηγόρος, έχω κάθε δικαίωμα να εκπροσωπώ κάποιον. Αυτή η κουβέντα ουσιαστικά είναι ανόητη, δεν πρέπει να γίνεται. Φαίνεται από το πόσο ασχολούμαι με τον Άρη, η αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Στο μπάσκετ η Θεσσαλονίκη είναι συνυφασμένη με τον Άρη. Για αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη του κάθε φιλάθλου, δε γίνεται να είναι τα πάντα στην πρωτεύουσα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ