ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Τζόουνς, στο «κάδρο» ο Τέπιτς

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Τζόουνς, στο «κάδρο» ο Τέπιτς

Ο τραυματισμός του Αμερικανού στον αχίλλειο τένοντα έχει προκαλέσει προβληματισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Μιλένκο Τέπιτς!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει δώσει 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League και να έχει πετύχει μόλις μία νίκη, αυτή απέναντι στο Ρέθυμνο (81-64).

Ενας από τους παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς, με τον Αμερικανό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχασε το ντέρμπι με ΑΕΚ, αλλά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βόννη, ενώ αναμένεται να χάσει και το ματς με τον Προμηθέα, για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζαμάλ Τζόουνς έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τη διοίκηση του Δικεφάλου να εξετάζουν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. Ενας από τους παίκτες που έχουν ακουστεί ως αντί-Τζόουνς, σε περίπτωση που φύγει ο Αμερικανός άσος, είναι ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Σέρβος πρώην άσος των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στην Μπρίντιζι, έχοντας 8,3 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ