Πάει για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Βαλαντσιούνας!

Πάει για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Βαλαντσιούνας!

«Μπάσιμο» του ΠΑΟΚ και για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο ΠΑΟΚ έχει «τρελάνει» τη μεταγραφική αγορά! Μετά την απόκτηση του Τσέντι Οσμάν, στο κάδρο του Δικέφαλου σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας!

Ο Λιθουανός σέντερ έμεινε ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από τους Νάγκετς, ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη άνοιξε και όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να προσφέρει… πακτωλό χρημάτων για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Η Αργεντινή βάζει στον ημιτελικό την μπλε φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «JV» στο παρελθόν είχε συνδεθεί με διάφορες ομάδες της Euroleague, όπως η Ζαλγκίρις και ο Παναθηναϊκός. Ο πολύπειρος σέντερ έχει προτάσεις στα χέρια του από κορυφαίους συλλόγους και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική επιλογή του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν ο 34χρονος αγωνίστηκε σε 65 αγώνες, έχοντας 8.7 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο. Σούταρε με 58,2% στα δίποντα συνολικά εντός πεδιάς και 30,8% στα τρίποντα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ