Μπάνκι: «Προσπαθούμε να βρούμε διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας»

Μπάνκι: «Προσπαθούμε να βρούμε διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας»

Αγωνιστική συνέπεια θέλει να δει από τους παίκτες του στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο ο Λόυκα Μπάνκι όπως τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, τόνισε ότι το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει η ομάδα του θέλει να συνεχιστεί και στην Κρήτη κόντρα στην ομάδα του Σταύρου Μυκονιάτη.

Οι δύο νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Νίμπουρκ έχουν φέρει ηρεμία στην Κυπελλούχο Ελλάδας μετά από το κακό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν και ο Ιταλός προπονητής θέλει να δει αγωνιστική συνέπεια και στο ματς κόντρα στην κρητική ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο 53χρονος τεχνικός τόνισε: «Ξέρουμε, ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να γίνει άκρως ανταγωνιστική. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με αντίπαλο το Λαύριο, εντός έδρας, και έτσι περιμένουμε έναν ιδιαίτερο αγώνα. Από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ και Νίμπουρκ. Είμαστε στη διαδικασία, που η ομάδα προσπαθεί να βρει διάρκεια και σταθερότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζω σε μια ακόμα νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ