Γκρίφιν: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό»

Γκρίφιν: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό»

Τον επικείμενο αγώνα κόντρα στο Κολοσσό Ρόδου σχολίασε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μάλκολμ Γκρίφιν, τονίζοντας ότι το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό.

Την πεποίθηση ότι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι εξαιρετικό, εξέφρασε ο παίκτης της Ένωσης Μάλκολμ Γκρίφιν στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικάνος εκτός του άλλου στάθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στο Κολοσσό τονίζοντας ότι αν οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι εκτελέσουν σωστά το πλάνο θα φύγουν νικητές από την Κρήτη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Νίμπουρκ στη Τσεχία. Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να ανέβει κι άλλο η ψυχολογία της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση σε μια δύσκολη έδρα, η οποία κρίθηκε όπως είδατε στις δύο παρατάσεις.

Μπορεί προσωπικά να μην βοήθησα την ομάδα όσο θα ήθελα, αλλά οι συμπαίκτες στάθηκαν στο ύψος τους, έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε τη νίκη. Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια και όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον αυριανό αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Περιμένουμε μια δύσκολη αναμέτρηση. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, παίξουμε σκληρά και τα σαράντα λεπτά, εκτελέσουμε με ακρίβεια το πλάνο του προπονητή είμαι σίγουρος, ότι θα πάρουμε τη νίκη. Να είστε όλοι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ