Δίπλαρος: «Αυτοσκοπός η νίκη κόντρα στον Άρη»

Δίπλαρος: «Αυτοσκοπός η νίκη κόντρα στον Άρη»

Την νίκη έθεσε ως προτεραιότητα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο γκάρντ του Πανιωνίου, Νίκος Δίπλαρος.

Τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Άρη (21/10, 17:00) σχολίασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Δίπλαρος του Πανιώνιου τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για ήττες.

Δείτε όσα ανέφερε ο αρχηγός του Πανιωνίου στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Αυτοσκοπός η πρώτη νίκη

Προερχόμαστε από δυο ήττες και αυτοσκοπός μας είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, δείξαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί με αντίπαλο την Κύμη, ενώ στην Λήμνο, κάναμε το ίδιο, χωρίς, όμως και την ανάλογη διάρκεια.

Δεν πρέπει να επαναληφθεί η ίδια εικόνα, γιατί δίνουμε περιθώρια στον εκάστοτε αντίπαλο μας, να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δημιουργεί διαφορές στο σκορ που δύσκολα ανατρέπονται.

Θα δώσω και πάλι τον χαρακτηρισμό του «τελικού» στον αγώνα με τον Άρη που παίζει σκληρά, κυρίως στην άμυνα του, λόγω και της νοοτροπίας του προπονητή του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ παίζει στην έδρα του και η άμυνα του πρέπει να είναι, επίσης, πολύ δυνατή και να περιορίσουμε παίκτες που είναι «κλειδιά» στο παιχνίδι του αντιπάλου μας.

Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, γιατί όπως προανέφερα είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από τα λάθη μας. Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι δίπλα μας, όπως κάνει διαχρονικά και έχει αποδείξει πόσο πολύ βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ