Παπαγιάννης: «Πολύ καλή ομάδα το Λαύριο»

Παπαγιάννης: «Πολύ καλή ομάδα το Λαύριο»

Τον αγώνα κόντρα στο Λαύριο σχολίασε ο Γιώργος Παπαγιάννης μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Προσοχή στο Λαύριο για να μην έχει ο Παναθηναϊκός καμία δυσάρεστη έκπληξη στο ματς κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη επισήμαινε ο Γιώργος Παπαγιάννης μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» να μην χρειαστούν να παίξουν ξανά χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο σέντερ του Παναθηναϊκού στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Μια σειρά τεσσάρων δύσκολων αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε για εμάς, έχοντας ως απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα. Προφανώς και το 4 στα 4 θα ήταν το ιδανικό και θα μπορούσαμε να το είχαμε επιτύχει αν ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες, ωστόσο το θετικό είναι ότι στο επόμενο ματς, δύο μέρες μετά δείξαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια. Η σεζόν είναι μακρά και οι αγώνες συνεχόμενοι κάτι που σημαίνει πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε σε αυτούς που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε.

Αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά τώρα είναι το παιχνίδι με το Λαύριο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα η οποία προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου. Πέρσι γνωρίζω πως διέγραψε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη. Γνωρίζω, επίσης, πως στο περσινό μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Όπως και να έχει, επιβάλλεται να δείχνουμε τη δέουσα προσοχή σε όλους τους αγώνες προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή από την αρχή ως το τέλος, παίζοντας όμορφο μπάσκετ ώστε ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι σαφώς πολύ ευχάριστο ότι αυτό το ματς θα γίνει παρουσία φιλάθλων. Είναι η δύναμή μας και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ