Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με Πανιώνιο

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με Πανιώνιο

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο ΜακΓκι, που θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθηνά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Αθήνα (7.15 μ.μ.), αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο Γκάρι ΜακΓκι. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται κανονικά μεταξύ των 12 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (21/10, 5 μ.μ.). Οι κίτρινοι θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα και την επόμενη της αναμέτρησης και θα προπονηθούν εκεί ενόψει του αγώνα με τη Ντνίπρο (24/10, 7 μ.μ.).
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει: «Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/10) με ένα πρόβλημα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (21/10, 17:00, ΕΡΤ2) παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Ο Gary McGhee αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και αποχώρησε από το ομαδικό πρόγραμμα, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό και θεραπεία. Θα ταξιδέψει πάντως σε λίγη ώρα (19:15) κανονικά στην Αθήνα, με την υπόλοιπη ομάδα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video.
Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρίσκονται οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.
Η αποστολή των «κίτρινων» θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά την αυριανή (21/10) αναμέτρηση και τη Δευτέρα (22/10) θα ξεκινήσει στην πρωτεύουσα την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα (24/10) με τη BC Dnipro, για τη 2η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ