Γιατράς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Γιατράς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Την βαριά ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ (81-56) κλήθηκε να σχολιάσει ο Μάκης Γιατράς, τονίζοντας ότι είναι πολύ απογοητεύνος από το αποτέλεσμα.

Για την ήττα και την συντριβή από τον ΠΑΟΚ (81-56) μίλησε ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών,Μάκης Γιατράς, τονίζοντας ότι είναι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: ««Με τα ποσοστά που είχαμε δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πολλά χαμένα σουτ, ακόμα και εύκολα λέι απ. Στην ουσία παλεύουμε με τον εαυτό μας. Η ομάδα παλεύει να βρει τα πατήματα της. Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ, πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας τι γίνεται. Ήταν ένα συνεχόμενο παιχνίδι και δύσκολο», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε «Είχαμε την ατυχία ότι ξεκινήσαμε με εκτός έδρας παιχνίδια και είχαμε τρία σε οχτώ μέρες. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά. Παλέψαμε για να πάμε στην Ευρώπη πέρυσι. Είμαι απογοητευμένος. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε κάτι γιατί τώρα δεν παίζουμε ούτε το 20%. Δεν παίζουμε αυτό που θέλουμε. Ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία και τα πατήματά μας».

Τέλος, 47χρονος προπονητής στάθηκε αν η συμμετοχή του Προμηθέα στο Basketball Champions League επηρεάζει την απόδοση της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας: «Το ζω πρώτη φορά. Βέβαια έχουμε έμπειρους παίκτες που το έχουν ξαναζήσει. Αυτό που βλέπω στην πράξη, πιο πολύ έχει να κάνει με την πνευματική κούραση. Έχουμε παραπάνω χρόνο να προετοιμαστούμε για την Ευρώπη παρά για την Ελλάδα. Έτσι είναι οι συνθήκες, μου λέγαν ότι αρέσει στους παίκτες. Εγώ δεν το έχω ξανακάνει, νιώθω πραγματικά κουρασμένος και είμαστε ακόμα στην αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ