Παναθηναϊκός – Λαύριο 108-63

Παναθηναϊκός – Λαύριο 108-63

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε καμία αντίσταση και επικράτησε με 108-63 του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ από το Λαύριο παίρνοντας τη νίκη με το επιβλητικό 108-63.

Οι πράσινοι ήταν συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους και πήραν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα παραμένοντας αήττητοι στην Α1.

Από την άλλη πλευρά το Λαύριο δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του και γνώρισε τη συντριβή. Το ξεχνάει και προχωρά στα επόμενα παιχνίδια…

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς συγκεντρωμένος, σοβαρός και με σαφή διάθεση να «τελειώσει» το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα του Λαυρίου, που ήταν προφανές πως δεν μπορούσε να κοντράρει το παιχνίδι και με τους Λεκαβίτσιους, Παπαπέτρου, Λάνγκφορντ να δίνουν λύσεις προηγήθηκε με 41-13 στο 13’.

Οι πράσινοι δεν ήταν διατεθειμένοι να… αφήσουν το πόδι τους από το γκάζι και με τους Αντετοκούνμπο, Παππά, Βουγιούκα να ακολουθούν έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 39 πόντους (62-33), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να βρουν τρόπους για να… φρενάρουν τους αντιπάλους τους, είχαν πολλά άστοχα σουτ, και παρά τις αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και τακτικές από τον Χρήστο Σερέλη, ήταν απίθανο να περιορίσουν το εύρος του σκορ.

Μάλιστα το Λαύριο στην προσπάθειά του να «ροκανίσει» τη διαφορά έκανε συνεχώς προσπάθειες για τρίποντο βρίσκοντας πάντως σε αρκετές από αυτές στόχο. Παρόλα αυτά η διαφορά έφτασε και τους 48 πόντους (88-43 στο 32’) με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην επικράτηση με το τελικό 108-63.

Από την ομάδα του Πασκουάλ που δεν πιέστηκε καθόλου οι Μήτογλου (15π. 9ρ), Παππάς (15π, 6ας) και Λεκαβίτσιους (12π, 7ας) ήταν οι καλύτεροι.

Από το Λαύριο προσπάθησαν οι Μέλσον (10π.) και Μαστρογιαννόπουλος (10π.).

Τα δεκάλεπτα: 29-10, 62-23, 82-41, 108-63

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ