Πασκουάλ: «Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι μετά τα λάθη που κάναμε στο Μόναχο»

Πασκουάλ: «Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι μετά τα λάθη που κάναμε στο Μόναχο»

Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Λαύριο εν συγκρίσει με την απόδοσή του στο Μόναχο σύμφωνα με τον προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στην εύκολη νίκη επί του Λαυρίου για τη Basket League και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Ντίνου Μήτογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού κόουτς στην συνέντευξη Τύπου:

«Τελειώσαμε μία εβδομάδα με τέσσερα παιχνίδια παίρνοντας μία ακόμα νίκη. Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι που έκαναν λάθος οι παίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον προπονητή του. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι μετά τα λάθη που κάναμε στο Μόναχο. Είναι λογικό στην αρχή της σεζόν, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές».

Σε ερώτηση για τον Ντίνο Μήτογλου και τη γενικότερη εικόνα του, σχολίασε: «Πέρσι δούλεψε πολύ κι αυτός κι εμείς για να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει. Τα έκανε όλα τέλεια για να είναι προετοιμασμένος για τη νέα σεζόν. Μας βοηθάει κάθε μέρα και περισσότερο, είναι παίκτης που εξελίσσεται, σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν θα δυσκολευτεί. Αλλά με τη νοοτροπία του θα δούμε ποιο θα είναι το ταβάνι του γιατί συνεχώς βελτιώνει τα στοιχεία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ