Ολυμπιακός : Στα «κόκκινα» η προπόνηση στο ΣΕΦ μετά την Αρμάνι

Ολυμπιακός : Στα «κόκκινα» η προπόνηση στο ΣΕΦ μετά την Αρμάνι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς την Παρασκευή.

Το Σάββατο (20/10) ήταν ημέρα ξεκούρασης για τον Ολυμπιακό, αφού οι Ερυθρόλευκοι προερχόντουσαν από ένα κοπιαστικό ταξίδι στη Βιτόρια, τη νίκη επί της Μπασκόνια, την επιστροφή στην Ελλάδα και το ματς της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Η Κυριακή όμως; Ο Ντέιβιντ Μπλατ περίμενε με… άγριες διαθέσεις τους αθλητές του στο φαληρικό κλειστό. Και ο λόγος ήταν απλός. Δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του απέναντι στους Μιλανέζους και τους 99 πόντους παθητικό στο εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός έκανε τα παράπονά του για το ματς και προχώρησε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου την Δευτέρα.

Οι Ερυθρόλευκοι αρχικά είδαν βίντεο με την ομάδα του Μανωλόπουλου κάνοντας το απαραίτητο scouting report και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο κλειστό. Εκτός και σε ατομικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ